Referenties

 

Ben je tevreden over de lessen en/of begeleiding? Laat dan hier een  aanbeveling achter!

 

 

shutterstock_1458084461
Mevrouw Laura is volgens mij één van de beste docenten van Nederland. Ze legt de lessen heel goed uit en ze doet veel moeite om ervoor te zorgen dat alle leerlingen de stof begrijpen. Bovendien hanteert ze zeer handige PowerPoint-dia's, zodat het idee snel duidelijk overgebracht wordt.
Ammar Obeid
Leerling ISK havo Deltion Sprint Lyceum, Zwolle
Toen ik het wist dat mevrouw Laura bijles gaat geven werd ik echt blij omdat er tegenwoordig veel leerlingen zijn die zich druk maken om hun studie en daar steun bij nodig hebben. Ze heeft een heel eigen manier van lesgeven die ervoor zorgt dat je de stof goed begrijpt. Ik was een leerling bij haar en zij was de enige die mij heeft gesteund en geholpen om mijn eigen weg te vinden. Dat het uiteindelijk is gelukt om die weg te vinden heb ik aan haar te danken. Ik hoop echt dat iedereen die moeite heeft met biologie gewoon eens gaat kijken hoe ze een les geeft en dan zal je zien dat elk woord dat ik geschreven heb waar is.
Rami Sara
Leerling vwo Deltion Sprint Lyceum, Zwolle
Laura is 4 jaar werkzaam geweest als biologiedocent op onze school. Ze gaf o.a. les aan de leerlingen van 'het Voorbereidingsjaar VAVO'. Ze heeft deze NT2-leerlingen de vaktaal van biologie geleerd. Laura is enorm gedreven en zet zich voor 100% in voor de leerlingen. Ze stemt goed af welke specifieke begeleiding de leerlingen nodig hebben. Gedurende het onderwijsproces past ze aan waar dat nodig is. Laura communiceert goed en is prettig in omgang. Ik denk dat ze veel leerlingen heel goed kan verder helpen binnen haar vakgebied.
Cornellie de Vries
Coördinator Havo Schakel en Voorbereidingsjaar VAVO Deltion Sprint Lyceum Zwolle
Ik volg de opleiding doktersassistente vanaf 2017. In mijn tweede jaar van mijn opleiding zocht ik meer uitdaging en ben toen naast mijn opleiding nog biologie op havo niveau gaan volgen. Op deze manier kwam ik in contact met mevrouw Laura. Vanaf het eerste moment vond ik dit al een fijne docent. Ze kan goed de lesstof uitleggen, maar ook hoe je het beste de toetsstof kan voorbereiden. Ook begeleidt ze je in het leren begrijpen van de toetsvragen. Hierbij maakt ze gebruik van een duidelijke Power Point presentatie. Ze probeert er alles aan te doen om te zorgen dat jij een goed cijfer haalt op je examen/toets.
Marleen van Dijk
Student doktersassistent Deltion College, Zwolle
Laura heeft met veel enthousiasme en betrokkenheid de lessen biologie verzorgd in de bovenbouw van de havo op het Hengeveld College van de Ambelt. (VSO school). Laura loopt net dat stapje harder voor de leerlingen waardoor de leerlingen drempels overgaan die zo vooraf niet bedacht hadden te kunnen nemen. Laura investeert aandacht en tijd aan haar lessen, passend bij de onderwijsbehoeften van onze doelgroep leerlingen.
Anoniem
Mentorleerkracht bovenbouw, Zwolle

Laat je eigen review achter.